Talált weboldalak ebben a kategóriában: Puncs, bólé recept > 13 weboldal. Kategória leírása: A puncs Indiából került Európába angol közvetítéssel.
Puncshttp://jamicrecept.uw.hu/karacs/karpun.htm Mindenki kapjon egy fahéj rudat is, azzal kavargathatja az italát ... Puncs recepthttp://www.tutireceptek.hu/karacsonyi-puncs Főzök 1 adag teát valamelyik kedvenc gyümölcsteámból. 1 nagy kancsóba öntöm, hozzáadom a mézet, a fahéjat és a szegfűszeget ... Téli puncshttp://mitfozzunk.blogspot.com/2007/12/teli-puncs.html A narancsot megmossuk, megtöröljük és kb. fél cm-es szeletekre vágjuk. Eredeti angol puncshttp://www.hoxa.hu/?p1=recept&p2=343 A gyümölcsöket megmosom, letörülgetem, majd mindkettõnek hajszálvékonyra hámozom a sárga héját. Narancsos puncshttp://www.hotdog.hu/magazin/magazin_article.hot?m_id=4833&h_id=9637&a_id=334911 Az év utolsó napján általában jobbnál jobb italokkal kényeztetjük magunkat. Ha forró italra vágysz neked találták ki a narancsos puncsot! Puncs :) | desszert.euhttp://desszert.eu/node/1407 A gyümölcsöket megmosom, majd a citrom és narancs héját hajszálvékonyra hámozom. Téli melengető puncshttp://www.finomkoktelok.hu/unnep/karacsony/1718 Egy tűzálló tálba tegyük a déli gyümölcsszeleteket. A szegfűszeget, a fahéjat, a cukrot és a vizet öntsük egy nagy lábasba, forraljuk fel. A lángot vegyük lejjebb, és fedő nélkül 10 percig gyöngyöztessük. A narancslevet adjuk hozzá, melegítsük tovább, de felforrni ne hagyjuk. A déligyümölcs szeletekre öntsük a levet és keverjük el velük. Karácsonyi puncs ínyenceknek - Karácsonyhttp://www.finomkoktelok.hu/unnep/karacsony/1706 A vörösáfonya- levet és az almalevet egy nagy üvegtálba öntsük. A szeletelt almát, a vörös áfonyát, a szódavizet és a jégkockát tálalás előtt 15 perccel tegyük bele. Ne keverjük meg.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket! Forró vörös áfonyás- citromos borpuncshttp://www.finomkoktelok.hu/unnep/karacsony/1714 A fűszereket, a cukrot és a vizet keverjük össze egy lábasban. Kevergessük, forraljuk fel amíg fel nem oldódik teljesen a cukor. A lángot vegyük lejjebb, 5 percig gyöngyöztessük. A fűszereket halásszuk ki. A többi hozzávalót adjuk hozzá és melegítsük tovább. Díszítésnek tegyünk bele szegfűszegekkel tűzdelt citromkarikákat. Confetti punchhttp://www.finomkoktelok.hu/gyumolcs/bole/166 A hozzávalókat jól hűtsük be. Fogjunk egy puncsostálat, öntsük bele a hozzzávalókat, tegyük bele az eperdarabokat is. Keverjük jól össze. Behűtött poharakban kínáljuk, és ízlés szerint díszítsük. Almaboros puncs - Karácsonyhttp://www.finomkoktelok.hu/unnep/karacsony/1717 Az almák magházát vágjuk ki, és szeleteljük 1 cm vastag karikákra őket. A szegfűszeget, a fahéjat, a mazsolát, az almakarikákat és az almabort tegyük egy vastag aljú lábasba. Forraljuk fel nagy lángon. A lángot vegyük takarékra és 5- 8 percig gyöngyöztessük, vagy amíg meg nem puhul az alma. A szegfűszeget vegyük ki. A narancs és citromkarikákat, a citromlevet adjuk a folyadékhoz. Öntsük egy üvegtálba a puncsot. Málnás borpuncs - Karácsonyhttp://www.finomkoktelok.hu/unnep/karacsony/1720 A málnát turmixoljuk krémesre a levével együtt, majd nyomkodjuk át szűrőn, hogy a gyümölcspépbe a magok ne kerüljenek bele. A likőrt és a gyümölcspépet egy kancsóban keverjük össze, hűtsük be fogyasztásig. Egy borosüveget mossunk ki alaposan, és a címkét áztassuk le róla.
A kartondoboz tetejét vágjuk le. A kartondoboz közepére helyezzük a borosüveget. Kötözzük a kartondobozhoz az üveget, hogy amikor öntjük bele ne mozduljon el. A kartondobozba töltsünk 2 bögre desztillált vizet. Az üveg és a doboz közti térbe tegyünk vöröáfyonya- bogyókat, lamellát és tujaágakat. Majd a maradék vizet is öntsük a dobozba, hogy majdnem megteljen a kartondoboz. Tegyük legalább 8 órára vagy éjszakára a fagyasztóba az egészet. Fűszeres- vörös áfonyás puncshttp://www.finomkoktelok.hu/unnep/karacsony/1682 A kukoricaszirupot, a vizet, fahéjrudat, a szegfűszeget, és a szegfűborsot tegyük egy közepes méretű lábasba. Forraljuk fel közepes- nagy lángon. Vegyük lejjebb a lángot és főzzük tovább 10 percig. Fedjük le és tegyük hűtőbe, amíg teljesen ki nem hűl. Szűrjük le.
A sziruphoz, a gyümölcsleveket, az üdítőt és a citromlevet közvetlenül tálalás előtt keverjük hozzá.
Előkészítés: 15 perc és a lehűlés ideje.
|
| Oldal leírása karacsonyireceptek.wyw.hu: Karácsonykor mindig nagy dilemma, hogy mi kerüljön az ünnepi asztalra. Karácsonyi receptekkel foglalkozó oldalak válogatott linkgyűjteménye, ahol húsos, halas recepteket, süteményeket, desszerteket és akár komplett menü ötleteket találsz. Gyűjteményünkben 225 válogatott karácsonyi receptek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz! Hirdetések
Közösség |